De makers

Koekoek is tot stand gekomen dankzij een team van Jonge makers.

Klaas-jan van den Brink

Projectleider en initiatiefnemer

Deze voorstelling is een initiatief van  Klaas-Jan van den Brink, werkzaam voor Bartiméus als activiteitenbegeleider Vrije Tijd  en Radio Bartje. Hiernaast is hij als zelfstandig ondernemer als ontwikkelaar van belevingen op het gebied van educatie in opdracht van o.a. T/U Eindhoven, Bol.com, en de Bibliotheek van Nieuwegein

Klaas-Jan: “Sinds april 2019 werk ik voor Bartiméus. Ik heb hier mijn passie gevonden en ontdekt dat het mij ontzettend gelukkig maakt indien ik de bewoners kan motiveren om net dat ene extra stapje te laten zetten en ze hierdoor trots te laten zijn op zichzelf.

Ik hoop met deze voorstelling andere mensen, de jeugd in het bijzonder, te inspireren om elkaar te helpen en bovendien de bewoners (daar waar mogelijk) te laten excelleren.’

 

 

Tosca Mitkowska

Script en Scenario

Bij het schrijven van het script is Klaas-Jan ondersteund door Tosca; toneelschrijfster en illustrator. Tosca heeft de wilde plannen van Klaas-Jan gesmeed tot een goed verhaal.

Website

Joram Kroom

Muziek en Arrangement

Joram is componist, muziekdocent en muzikant. Hij was betrokken zijn bij het arrangeren van het hoorspel en de soundtrack. De voorstelling zal namelijk afgesloten worden met een muzikaal hiphop-arrangement rondom de personages Mick en Ed.

website 

Rik van Baal 

Spelbegeleiding

Rik is werkzaam als begeleider bij Bartimeus Doorn en is daarnaast student aan de kleinkunstacademie te Amsterdam. Dankzij zijn begeleiding zijn de (stem)acteurs boven zichzelf uitgestegen!